fbpx

Kapsalon

Knippen, kleuren en professionele extensions: bij ons in de kapsalon kunt u rekenen op ervaren specialisten die graag voor u klaarstaan.

Dames

Gespecialiseerd in knippen en kleuren voor dames. Ook veel ervaring met hairextensions.

Heren

Wij geven persoonlijk haaradvies en wassen uw haar dat we daarna mooi in model knippen.

Kids

Wij vergeten de kleintjes niet! Ook mogelijk om uw zoon of dochter te voorzien van een hip kapsel.

Kapsalon in Apeldoorn

Bij Beauty Center L’Unique combineren we onze kapsalon met de schoonheidssalon, pedicure, nagelsalon en massagesalon. Dus of u nu een heerlijke wellness ervaring wenst, uw nagels wilt laten verzorgen of om uw haren mooi in model te laten knippen of te kleuren, bij Beauty Center L’Unique is het allemaal mogelijk!

We knippen dames, heren en kinderen, en niet zonder resultaat. Onze topstylistes Daniëlle heeft 15 jaar ervaring in kleuren en is gespecialiseerd in hairextensions. Daniëlle en Cynthia volgen alle cursussen en workshops van Balmain om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste kniptechnieken, kleurtechnieken en trends. We hechten veel waarde aan de vakkennis en vooruitstrevende aanpak van onze kappers. 

Knippen: dames, heren en kinderen

Voordat onze kapsters beginnen met knippen nemen we de tijd voor een korte welkomstmassage van het hoofd. Het ideale begin om goed tot rust te komen en een fijn moment van ontspanning, waarna we graag horen wat uw wensen zijn.

Tip: benieuwd naar de adviezen van onze kapsters? Ze geven u graag aan welke behandeling het best bij u past en hoe we kunnen zorgen voor het kapsel dat u voor ogen heeft. Vraag ze gerust naar hun aanbevelingen en eigen ervaringen.

Na een kort en persoonlijk haaradvies wassen we het haar met de geadviseerde shampoos van Balmain. Een hoogwaardige productassortiment met een ruime aan haarverzorgingsproducten. Dankzij de voedende elementen ziet het haar er weer gezond en vitaal uit en krijgt het een belangrijke boost. Daarna wordt het haar mooi in model geknipt en geföhnd indien gewenst.

Heeft u een bijzondere dag zoals een bruiloft, een receptie of een feest? Ook dan staan onze haarstylisten voor u klaar om het haar mooi op te steken of een passende hairdo te creëren zodat u weer stralend de deur uit gaat.

Top haarstylisten en coloristen

Bij ons in de kapsalon werken we uitsluitend met de beste en exclusieve producten van Balmain Couleurs Couture. Als een van de weinige Prestige salons in Nederland zijn wij trots om met de kleuringen van Balmain te werken. De wereld van Couleurs Couture is geïnspireerd op DNA van Balmain: diversiteit. De collectie is de meest geavanceerde kleurenservice met een unieke mix van belangrijke ingrediënten voor het beste resultaat. Onze Hairstylisten zijn onder andere gespecialiseerd in moderne proffesionele kleuringen als Highlights, Balayage, Babylights, Ombre en ook kleur-correcties. Wanneer u zelf niet goed weet wat voor kleur bij u past, bent u bij onze Coloristen aan het juiste adres. Het is dan ook mogelijk om gratis en vrijblijvend een kleur intake advies gesprek in te boeken. Voel u welkom in onze Colour-Spa. 

Balayage, Babylights, Highlights & Foilyage 

Onze coloristen zijn gespecialiseerd in het zetten van oplichtende kleuringen en pastel/grijs tinten. Onze Coloristen werken hierbij ook met het kleur-systeem van Balmain Couleurs Couture waarin het oplichtende kleur product vele malen minder schadelijk is als een gemiddeld proffesionele oplichting.  

Extensions Balmain: verlengen en opvullen -> ringen

We zijn als kapsalon gespecialiseerd in knippen en kleuren voor dames, heren en kinderen. Daarnaast hebben onze kapsters veel ervaring met hairextensions. Niet zomaar extensions, maar van de beste kwaliteit dankzij Balmain. Het is hét merk op het gebied van extensions, waarmee we uw haar op een natuurlijke manier kunnen verlengen en opvullen. Met de extensions van Balmain kunt u rekenen op haar dat niet van echt te onderscheiden is en 100% écht haar is. Met onze Ring Extensions van Balmain uit de Professional Collection zorgen we voor de beste resultaten, gegarandeerd! Onze ervaren kapsters adviseren u graag over de mogelijkheden.

Bent u op zoek naar hairextensions in een kapsalon die u goed kan adviseren over wat er mogelijk is? We denken met u mee over de mooiste kleuren, de lengte en de manier waarop we de extensions bij u aanbrengen. Wij zijn uw specialist in hairextensions voor een natuurlijk resultaat en prachtige look.

Kapsalon in Apeldoorn: wellness-salon

U bent van harte welkom bij ons in de kapsalon in Apeldoorn, net als in de rest van de salons. We combineren heerlijke behandelingen en instituut-behandelingen onder één dak.

Parkeren voor de deur is gratis en wilt u graag samen komen met uw partner, een van de kinderen of een goede vriend of vriendin? We hebben zowel de kapsalon als de rest van de salon zo ingericht dat u gebruik kunt maken van gezellige duo-behandelingen. Maak een afspraak of neem contact met ons op, dan zorgen wij er als kapsalon voor dat we uw haar professioneel kunnen knippen, kleuren, föhnen, verlengen, opsteken of opvullen. De professionele keuze voor uw haar in Apeldoorn.

Nieuwe kapsels
Dameskapsels
Kapsalon Apeldoorn
Heren knippen

Kapsalon Apeldoorn

Laat u bij ons een dag volledig in de watten leggen of kies voor een van de specifieke (knip)behandelingen. U kunt online een afspraak maken of uw vragen stellen aan onze kapsters en andere specialisten. We vertellen u graag meer over de merken waarmee we werken, de opleidingen die we volgen en hoe we zorgen voor een heerlijke ervaring bij ons in de salon.

 Laat een bericht achter

Heeft u vragen of opmerkingen over bijvoorbeeld L’Unique of een van onze behandelingen, stel deze gerust!

2 + 8 =