fbpx

Nagelsalon 

De mooiste nagels met producten van luxe merken: Magnetic en Alessandro. Een van de belangrijke garanties bij ons in de nagelstudio in Apeldoorn.

Kunstnagels

Met kunstnagels heeft u snel mooie en verzorgde nagels. Lees hoe wij te werk gaan bij het zetten van een nieuwe set nagels of natuurlijke nagelversteviging.

Manicure

Laat uw handen en nagels verzorgen in de nagelsalon van Beauty Center L’Unique. Neem contact op met ons voor vragen over de behandelingen.

Gellak

Gellak is niet meer weg te denken tegenwoordig. Voor vrouwen die mooie nagels willen hebben maar liever geen kunstnagels laten zetten.

Nagelsalon in Apeldoorn

Laat uw nagels verzorgen door onze vakkundige en professionele nagelstylisten. Alvorens zij aan de behandeling beginnen, bekijken ze eerst de conditie van uw natuurlijke nagel en plaatsen vervolgens altijd het juiste product. Kwaliteit staat voorop!

Tip: wist u dat zowel de conditie van de nagel, uw beroep, hobby’s en eventueel medicijngebruik of hormoonhuishouding van invloed zijn op de keuze van het geschikte nagelproduct? Wij garanderen met onze professionele werkwijze alleen de beste resultaten.

Dankzij goed advies en de juiste producten van professionele merken zoals Magnetic en Alessandro, kunt u lang genieten van mooi verzorgde nagels, zonder nadelige invloed op uw natuurlijke nagels.

Intakegesprek: beste nagelstudio met professionele mogelijkheden

Tijdens het intakegesprek bespreken onze nagelstylisten uw wensen en de mogelijkheden. We beoordelen de conditie van uw natuurlijke nagels en vertellen u graag over de verschillen tussen gelnagels en acrylnagels. Het zijn een paar voorbeelden van onze werkwijze, waar onze klanten ons enorm om waarderen.

Wij hechten veel waarde aan de hoogst mogelijke standaard qua hygiëne in onze nagelsalon. U krijgt bijvoorbeeld een eigen persoonlijke vijlenset die wij voor u bewaren in een afgesloten box in onze salon. Bij uw volgende bezoek worden uitsluitend deze vijlen gebruikt. Verder werken wij met geïntegreerde afzuiging verwerkt in onze behandeltafels, waarmee we onder andere voorkomen dat er vijlstof opwaait. Dit is één van die innovatieve oplossingen die u in de regio Apeldoorn alleen vindt bij Beauty Center L’Unique. Veel van onze klanten zijn positief verbaasd als we ze uitnodigen in de salon, waar u zonder de herkenbare en indringende geur van een nagelstudio kunt rekenen op een professionele aanpak door onze nagelstylisten. 

Plan een afspraak in onze nagelstudio!

Na de intake met onze nagelstylisten gaan we voor u aan de slag. We plaatsen kunstnagels met een eventuele verlenging. Daarvoor gebruiken we sjablonen die natuurlijk aanvoelen, in plaats van de plastic tips die een stuk minder comfortabel aanvoelen. We leggen u uit hoe u uw nagels de weken daarop kunt vijlen, waarna bij een vervolgafspraak slechts een opvulbehandeling (overlay) volstaat.

De voordelen van gelnagels ten opzichte van acrylnagels

Benieuwd naar onze gelnagels en het beste alternatief voor acrylnagels? Onze nagelstylisten vertellen u er graag over:

Gelnagels

Gelnagels zijn relatief flexibel, voelen natuurlijker aan en zijn geschikt voor ieder nageltype. Bij het stoten van uw nagel barst alleen de gel, waardoor uw natuurlijke nagel geen beschadiging oploopt. De gel brengen we aan met een vloeibare harsachtige substantie. We bouwen de nagel op met meerdere lagen gel, waarna we deze uitharden onder een speciale LED-lamp.

Gelnagels zijn ook goed geschikt om de natuurlijke nagel te verstevigen, een zogenaamde overlay. We verlengen de nagels met een sjabloon in plaats van een plastic tip. Deze verlenging vormt zichzelf naar de natuurlijke vorm van je nagel en creëert het gevoel van een natuurlijke verlenging. Interesse in gelnagels bij ons in de nagelstudio? U heeft de keuze uit een naturel look, French manicure en 300 kleurlakken. 

Stap 1: overlay nagels

Stap 2: overlay nagels

Stap 3: overlay nagels

Eindresultaat overlay

Buildergel (het betere alternatief voor acrylnagels)

We werken bij Beauty Center L’Unique in onze nagelstudio met de beste gels van het topmerk Magnetic. Vergelijkbaar met de sterkte van acryl is de buildergel. Deze uitermate sterke gel van Magnetic maakt de nadelen van acryl overbodig. Het product is net zo sterk als acryl, maar ondertussen flexibel zoals gel. De ideale keuze om beschadigingen aan uw natuurlijke nagels te voorkomen, terwijl u wel kunt rekenen op de hardheid van acrylnagels. Geschikt voor alle nageltypes, maar vooral voor zwakke en beschadigde nagels. Onze nagelstylisten kunnen u daar meer over vertellen.

Nagelbijtarrangement

Wil jij ook mooi en verzorgde nagels? Wij hebben hier een speciaal arrangement voor. Nagelbijten is een gewoonte die nagelbijters zichzelf hebben aangeleerd. De meesten doen dit wanneer zij zenuwachtig zijn, zich vervelen of in een stressvolle periode zitten. Eenmaal begonnen met nagelbijten is het moeilijk om ermee te stoppen. Om van het nagelbijten af te komen moet de gewoonte worden doorbroken. Wij helpen je daar graag bij! Wanneer u kunstnagels van gel laat zetten maak je het bijten onaantrekkelijker en moeilijker. Om teleurstelling te voorkomen zetten wij bij nagelbijters alleen gelnagels in combinatie met een arrangement, dus: nagels zetten, regelmatige controle en bijwerken.

Inbegrepen in ons nagelbijtarrangement:

  • 1x Kunstnagels nieuwe set Gel
  • 5x Opvulbehandeling van 60 min. gedurende 12 weken
  • 2x Controle afspraken
  • 4x Nagelreparatie
  • 1x Nagelvijl
  • 1x nagelriem olie 

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Stap 4

Kunstnagels nieuwe set met sjabloon

Interesse om voor de eerste keer kunstnagels te proberen? Bij uw eerste bezoek plaatsen wij een nieuwe set kunstnagels en daarna volstaat bij een vervolgafspraak een opvulbehandeling (overlay). Onze nagelstylisten kunnen u daar op basis van de intake goed over adviseren. Wij zorgen er met vakkundig advies voor dat uw handen uw visitekaartje vormen. Samen bespreken we de uitstraling en de juiste keuze voor producten alsmede de lengte en het model van de nagel. Uiteraard eindigen we alle behandelingen met een mooie top coat of kleurlak naar keuze. Is een kunstnagel onverhoopt beschadigd of ervaart u ongemak? Neem gerust contact met ons op, dan lossen we dat zo snel mogelijk voor u op.

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Stap 4

Nagels lakken met gellak

Gellak is niet meer weg te denken tegenwoordig. Voor vrouwen die mooie nagels willen hebben maar liever geen kunstnagels laten zetten.

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Stap 4

Nagelstudio in Apeldoorn: professionele salon

Bij ons in de nagelsalon staat hygiëne op de eerste plaats. U ontvangt van ons uw eigen persoonlijke vijlenset. Bij iedere afspraak voor uw gelnagels of acrylnagels staat uw eigen set weer voor uw klaar. Wij desinfecteren onze diamantfrees na iedere klant voor de optimale hygiëne. Doordat wij gebruik maken van professionele geïntegreerde afzuiging in al onze behandeltafels voorkomen we de kenmerkende geur bij veel collega nagelstudio’s. We creëren een aangename omgeving om uw nagels te verzorgen. Dit zijn een paar voorbeelden waarmee we ons als nagelsalon in de regio Apeldoorn graag onderscheiden. 

Wilt u uw nagels laten doen in een professionele nagelsalon in Apeldoorn? Onze nagelstylisten bekijken de conditie van uw nagels en vragen naar uw beroep, hobby’s en andere belangrijke invloeden op de manier waarop u met uw handen werkt. Op die manier zorgen we ervoor dat u daarmee alles kunt blijven doen, dankzij de keuze voor de juiste kunstnagels met gel of op basis van acryl. Plan snel uw afspraak in!

U kunt voor de deur gratis parkeren. Ontdek ook onze schoonheidssalon, kapsalon, pedicure en massagesalon onder één dak, waar we u graag volledig in de watten leggen. Voor vragen kunt u altijd binnenlopen dan zullen onze nagelstylisten Denise, Tess & Sabine u graag te woord staan.

Meestgestelde vragen

Lees hieronder onze meestgestelde vragen, druk op een vraag om het antwoord te zien.

Wat zijn de kosten?
 Zie de prijslijst op onze website.
Wat is het verschil tussen acryl en gelnagels ?
Gelnagels zijn flexibeler dan acryl. Deze voelen en ogen natuurlijker aan en beschadigen niet uw eigen nagels.
Wat is het verschil tussen gelnagels en gellak ?
Gellak is een nagellak die we uitharden in led-lampen. Deze blijft 3 weken zitten. Geeft geen versteviging.

Gelnagels (Overlay) is een versteviging van uw eigen nagels, er worden 3 lagen gel opgebracht.

Wat is het verschil tussen french manicure en babyboom?
French manicure is een strakke witte rand aan de top. Babyboom is een zachtere overloop van wit en rosé. Dit geeft een natuurlijke uitstraling.
Wat heeft de voorkeur: tips of sjablone?
Tips worden gebruikt voor het verlengen van de natuurlijke nagel, dit ziet er niet natuurlijk uit.

Sjablone wordt gebruikt om verlenging met acryl of gel om uw nagels langer te maken. Dat voelt en oogt natuurlijker.

Hoe wordt Gellak verwijderd?
Wij verwijderen uw gellak niet in een badje met aceton, maar vijlen tot aan de basecoat de lak eraf om de nagel niet te beschadigen.
Hoe worden uw kunstnagels verwijderd?
U kunt uw nagels bij ons professioneel laten verwijderen en laten verzorgen zonder enige beschadiging van uw nagels.
Wat is het verschil tussen Overlay of kunstnagels nieuwe set?
Overlay is versteviging van uw nagels zonder verlenging.

Kunstnagels nieuwe set is met verlenging om de nagels langer te maken.

Zijn er speciale behandelingen voor nagelbijters?
Bent u nagelbijter dan kunnen wij u helpen met een arrangement van 6 behandelingen van een uur. Onder begeleiding gaan wij aan de hand van een stappenplan uw nagels verstevigen. De duur is 3 maanden.
Wat is manicure?
Manicure is een verzorgings behandeling van uw nagels en handen. Voor vrouwen die geen kunstnagels willen. 
Nagelsalon sjabloon

Overlay gelnagels

Afzuigsysteem in nagelsalon

Babyboom gelnagels

Producten van Magnetic

Overlay met kleurlak

Producten van Alessandro

Kunstnagels nieuwe set 

Nagelsalon Apeldoorn

Zoekt u een professionele nagelstudio in Apeldoorn? Bij Beauty Center L’Unique is de meest sfeervolle en professionele nagelsalon in Apeldoorn. Combineren van behandelingen is mogelijk. Hierdoor kunt u een hoop tijd besparen. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de verschillende behandelingen, kom gerust een keer langs.  Laat een bericht achter

Heeft u vragen of opmerkingen over bijvoorbeeld L’Unique of een van onze behandelingen, stel deze gerust!

5 + 8 =