fbpx

Harsen of waxen

Wilt u afrekenen met ontsierde haren op uw lichaam of gezicht? Door middel van harsen of waxen bent u tot wel 4 weken lang gegarandeerd van een haarvrije, zachte huid. Voor vrouwen én mannen!

Ontharen

Dankzij harsen of waxen bent u gegarandeerd tot 4 weken af van ontsierde haren op uw gezicht en lichaam. Lees mee welke mogelijkheden in ons beautycenter er voor u zijn.

Borst en rug

Niet iedereen vindt borstbeharing mannelijk en aantrekkelijk. Evenmin als beharing op de rug. Veel mannen kiezen er dan ook voor om de borst en rug te ontharen.

Voor de vakantie

Wilt u tijdens uw vakantie vrij zijn van ongewenste haargroei? Laat dan uw benen, oksels en bikinilijn harsen voor een gladde en zijdezachte huid. Zo gaat u goed voorbereid op vakantie.

Harsen Apeldoorn

Wilt u ook wekenlang genieten van zijdezachte benen, oksels of bikinilijn? Dat kan dankzij de verschillende soorten ontharingsbehandelingen bij Beauty Center L’Unique in Apeldoorn. Met harsen (of waxen) blijven de haartjes veel langer weg omdat ze verwijderd worden met wortel en al. Geniet ook tot wel 4 weken lang van een haarvrije, zachte en gladde huid en reken direct af met stoppels en ingegroeide haren!

Harsen (of waxen) is een eenvoudige en efficiënte manier van ontharen met een langdurig resultaat. Ongewenste haartjes worden met behulp van vloeibare en warme hars verwijderd. Zodra de substantie op de huid wordt aangebracht stolt het direct. De haren zitten in de hars vast en de hars wordt tegen de haargroeirichting in van de huid afgetrokken. Omdat de haartjes met wortel en al uit het haarzakje verwijderd worden, blijven ze langer weg dan bij traditioneel scheren. Bij regelmatig harsen komen de haartjes ook steeds zachter terug. Of u nu uw benen, bikinilijn, wenkbrauwen, bovenlip, rug of buik wilt laten ontharen; met waxing heeft u wekenlang geen omkijken meer naar opvallende en ontsierende haren.

Verschil tussen harsen en waxen

De twee termen worden regelmatig door elkaar heen gebruikt, maar ze doen hetzelfde: de haar wordt er volledig uitgetrokken. Het woord ‘waxen’ is afgeleid van het Engelse woord ‘waxing’ en in Nederland veel gebruikt. Het verschil tussen de behandelingen is met welke soort wax er gewerkt wordt. Deze vorm van ontharen is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en alle ongewenste haren op het lichaam kunnen op deze manier worden verwijderd. Bij epileren gebeurt vrijwel hetzelfde als bij harsen of waxen, alleen is het heel tijdrovend omdat je met een pincet haar voor haar eruit trekt. Houdt u er rekening mee dat het verwijderen van de haartjes op sommige plaatsen zoals de schaamstreek of de bovenlip wat pijnlijk kan zijn. Op alle overige plekken op het lichaam is de behandeling vrijwel pijnloos.

Geschikt voor vrouwen én mannen

De meest geboekte ontharingsbehandeling bij vrouwen is de benen harsen of het waxen van de bikinilijn. Maar bij Beauty Center L’Unique in Apeldoorn kunt u ook terecht voor het harsen van de bovenlip, het gezicht waxen, de oksels harsen of zelfs het verwijderen van ongewenst haar rondom de wenkbrauwen. Veel mannen hebben beharing op de borst en in een aantal gevallen ook op de rug. Steeds meer mannen kiezen ervoor hun beharing te laten verwijderen. Vaak wordt veel haar als onhygiënisch gezien of lastig bij het sporten. Ook kan beharing leiden tot jeuk of ontstekingen. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bij Beauty Center L’Unique bent u aan het juiste adres voor iedereen die af wil van ongewenst haar. Wilt u na het harsen een fijne pedicurebehandeling, uw nagels laten verzorgen of een nieuw kapsel laten aanmeten? Ook dat is allemaal mogelijk in ons beauty instituut. Bovendien beschikken we over een ruim en eigen parkeerterrein, waar u gratis uw auto kunt parkeren. Wij ontvangen u graag met een vers kopje koffie of thee!

Gezicht waxen

Waxen gezicht

Oksels waxen

Waxen oksels

Onderbenen waxen

Waxen onderbenen

Bovenbenen waxen

Waxen bovenbenen

Ontharen Apeldoorn

Zoekt u een professioneel adres voor het verwijderen van ongewenst haar? Bij Beauty Center L’Unique in Apeldoorn staan onze specialisten voor u klaar. Dankzij een harsbehandeling bent u wekenlang gegarandeerd van een haarvrije en gladde huid. Benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend advies.Laat een bericht achter

Heeft u vragen of opmerkingen over bijvoorbeeld L’Unique of een van onze behandelingen, stel deze gerust!

6 + 14 =