fbpx

Massagesalon

Laat u verwennen bij ons in de massagesalon of kies voor een specifieke sportmassage. Gericht op een belangrijke behandeling van de spieren of om even helemaal nergens aan te hoeven denken.

Ontspanning

Boek een ontspanningsmassage.
Het is een fijne manier voor het losmaken van de spieren.

Sportmassage

Last van spierknopen? Wij hebben gediplomeerd personeel die ervaring heeft met sportmassages.

Hotstone

Met behulp van de warme stenen versterken wij het ontspannende gevoel tijdens de hot-stone massage.

Massagesalon in Apeldoorn

Wij zorgen voor dé massagebehandeling waar u naar op zoek bent! Maar bij Beauty Center L’Unique vindt u ook een schoonheidssalon, nagelsalon, pedicuresalon en kapsalon.  Zo kunt u meerdere behandelingen onder één dak combineren.

Onze gediplomeerde masseurs en masseuses beheersen alle verschillende technieken die er mogelijk zijn, waarover ze u goed kunnen adviseren. Tijdens het intake gesprek vragen we u naar uw klachten of welke behandeling uw voorkeur heeft. We stemmen de massage af op specifieke spiergroepen of -knopen die u ervaart, zodat we die goed los kunnen masseren.

U heeft de keuze uit verschillende soorten massages, zowel alleen als samen met iemand anders. We hebben de massagesalon zo ingericht dat er duo-behandelingen mogelijk zijn. Met uw partner, een goede vriend of vriendin of samen met één van de kinderen. Geniet samen van een ontspanningsmassage of kies voor een hot stone massage, om even nergens aan te hoeven denken.

Wij zorgen voor dé massagebehandeling waar u naar op zoek bent, bij Beauty Center L’Unique waar we onder één dak ook een schoonheidssalon, nagelsalon, pedicuresalon en kapsalon combineren.

Massages: ontspanning, sport en hot-stone

Er zijn verschillende massagebehandelingen mogelijk bij Beauty Center L’Unique. Lees hieronder meer over de verschillende behandelingen. 

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is letterlijk een ontspannende massage. Het is in de eerste plaats een rustige en zachte keuze voor een massage. De klassieke massage, waarmee we ervoor zorgen dat we de spieren op een fijne manier los kunnen masseren. De beste vorm van ontspanning voor de spieren en het hele lichaam, om u helemaal te onthaasten en een ultiem gevoel van ontspanning te laten ervaren.

Een ontspannende massage is goed voor meer dan ontspanning alleen. Onze gediplomeerde masseurs weten waar het vast kan zitten en hoe ze die spieren moeten behandelen. Op die manier kunnen we lichte pijntjes, door die ‘los te maken’. Wij herkennen spierknoppen en andere pijnlijke punten, zodat we daar op de juiste manier mee om kunnen gaan. Tijdens een ontspanningsmassage kunt u weer heerlijk even opladen, zodat u er daarna weer tegenaan kunt. Ideaal na een intensieve sportieve prestatie of flinke inspanning, bijvoorbeeld op het werk of op school.

Sportmassage

Na het sporten last van uw spieren, te maken met veel stress en spanning of om een andere reden op zoek naar iets meer pit in de massage? Dan is een sportmassage een uitstekende keuze.

Onze masseurs en masseuses zorgen voor een stevige sportmassage bij ons in de salon. Ze vinden vastzittende spieren, om die op de beste manier los te masseren. Gevoelig (maar niet pijnlijk) en daarmee aantoonbaar de beste keuze om te herstellen van een intensieve inspanning. Fysiek tijdens het sporten en tijdens het werk, of mentaal in een periode van stress of spanningen.

Wij zorgen in een fijne ontspannen ruimte voor de sportmassage. We zorgen er bij ons in de salon voor dat het u aan niets tekort zal komen en dat u even nergens aan hoeft te denken. Een stevige massage voor de spieren, waarna u zich weer als herboren zult voelen. De beste keuze om alles even los te maken, waarna u er weer goed tegenaan kunt.

Hot-stone massage

Zin in bijzondere ontspanning met een massage die zorgt voor een weldadig gevoel? Dan is onze hot stone massage in de massagesalon een uitstekende keuze. We maken daarvoor gebruik van basalt- en lavastenen. Het zijn bijzondere stenen die speciaal voor deze massagesoort bedoeld zijn, omdat ze de warmte op een uitstekende manier opnemen en vasthouden.

De stenen voor de hot stone massage verwarmen we tot 45 tot 52 graden Celsius. Dat doen we met water om zo de warmte op een goede manier over te brengen en die diep in de stenen te laten trekken. Zodra de stenen de juiste temperatuur hebben bereikt gebruiken we die als aanvulling op de massage die onze masseurs bij u doen.

De warme stenen versterken het ontspannende gevoel van de massage die we doen. De warmte van de stenen dringt diep door in de spierweefsels, waardoor die zich makkelijker kunnen ontspannen. De hot stone massage is op die manier een heel fijne en ontspannende keuze, waarna uw spieren weer heerlijk los zijn en u zich vrij kunt bewegen zonder pijntjes.

Massagebehandeling en meer: wellness-salon in Apeldoorn

Bij ons in de salon combineren we massages met een schoonheidssalon, nagelsalon, pedicuresalon en kapsalon. U bent van harte welkom om u een dag lang in de watten te laten leggen, net als voor een specifieke massage die u op het oog heeft. Met veel aandacht voor uw specifieke situatie en wensen, waarmee we pijntjes verhelpen en ervoor zorgen dat u zich door ervaren professionals kunt laten behandelen.

Bij ons kunt u gratis voor de deur parkeren en zorgen we bij binnenkomst natuurlijk voor een lekker kopje koffie of thee. Op die manier heten we u graag welkom. Maak online een afspraak voor een ontspanningsmassage, sportmassage of een hot stone massage. Of neem contact met ons op en stel onze masseurs uw vragen, dan geven wij u er graag antwoord op.

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Hot-stone massage

Hot-stone massage

Sportmassage

Sportmassage

Duo-behandeling

Duo-behandeling

Massagesalon Apeldoorn

Last van pijnlijke klachten of op zoek naar een moment van ontspanning voor uzelf of samen met iemand anders? Wij zorgen er in de massagesalon in Apeldoorn voor dat u kunt rekenen op gediplomeerde masseurs en masseuses. Een massagebehandeling om pijntjes te verhelpen of om er gewoon weer lekker tegenaan te kunnen.Laat een bericht achter

Heeft u vragen of opmerkingen over bijvoorbeeld L’Unique of een van onze behandelingen, stel deze gerust!

4 + 5 =