fbpx

Balmain Hair Prestige Salon

Beautycenter L’Unique is een Prestige Salon van Balmain Hair. Wij gebruiken uitsluitend Balmain producten van de hoogste kwaliteit in onze kapsalon.

Pierre Balmain vond dat het kapsel van de vrouw in 1974 een belangrijk onderdeel was van haar uitstraling en persoonlijkheid. Dit leidde tot het ontstaan van het enigste high-end merk met ervaring in de haarindustrie. Balmain heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevend haar-cosmetica merk.  

Beautycenter L’Unique is een Balmain Hair Prestige Salon en geniet van de exclusiviteit van deze membership. Wij worden als team opgeleid door de beste haarstylisten en voeren deze producten en diensten door in onze salons. 

Bij Beauty Center L’Unique hebben wij gekozen voor het luxe merk Balmain Hair. In onze kapsalon werken hairstylistes die met veel jaren ervaring en andere merken hebben gewerkt, toch hebben wij gekozen om met Balmain Hair te werken. Wij hebben allemaal de Balmain color- en extentions trainingen gevolgd om onze klanten in de nieuwste trends te knippen/kleuren, met exclusieve colors of met een mooie haarverlenging tevreden de deur te verlaten.
 
Ook de haarverzorgingslijn van Balmain Hair is pure luxe voor je haar. Een breed en luxe assortiment om je haar weer in conditie te krijgen en je haar te beschermen na kleuren tegen weersomstandigheden.
Balmain Hair Extentions
Double Hairextentions worden aangebracht in je eigen haar voor volume of verlenging. Double Hairextentions is van 100% echt haar en kan dus kan geverfd worden in je eigen haarkleur. Waardoor het verschil van je eigen haar en de extentions niet zichtbaar is. Daardoor oogt het een stuk natuurlijker. Het zorgt voor een mooie natuurlijke look en is ideaal voor dames die weinig tijd hebben om hun haar te stylen en er verzorgd uit willen zien. Deze extentions moeten ongeveer na 3 maanden wel weer verwijderd en opnieuw ingezet worden op een professionele manier. Vraag je Hairstylist voor een intakegesprek en mogelijkheden. Zij geven u het juiste advies.
 

De flip-in Extentions

De flip-in extentions van Balmain zijn verkrijgbaar in vele kleuren en lengtes, en kunnen in een paar minuten uw haar voller en langer maken. Ook van 100% echt haar. Onzichtbaar inzetten met een draadje en eenvoudig in te brengen op elk moment. Ook verkopen wij de luxery haarspelden van Balmain en zijn de tools van Balmain bij ons verkrijgbaar, denk aan: styltangen, föhns en krultangen voor thuis en op reis. Er is keuze in het uitgebreide assortiment van Care & Styling, Couleurs Couture, Professional Tools, Hair Accessories en luxe cadeau artikelen.  

Plan uw afspraak op tijd in!

Wij adviseren u om uw afspraak op tijd in te plannen. Wij hanteren strenge maatregelen en een specifieke planning. Neem contact op via 055-3016297 voor vragen of als u meer informatie wenst.