fbpx

Microneedling

Wij bieden microneedling aan om uw huid te verbeteren. Boek één behandeling voor €89,95 of boek een kuur waardoor de prijs per behandeling voordeliger wordt.

Wat is microneedling?

Met hele kleine steriele naaldjes vibrerend op de huid worden er kleine kanaaltjes in de huid gemaakt. Dit zorgt ervoor dat diep in de huid op een natuurlijke manier het herstelproces in gang wordt gezet. Door deze prikkeling in het bindweefsel komen groeifactoren en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. Collageen is de verstevigende stof in de huid. Reliëf van (acne)littekens en rimpels verminderen hierdoor geleidelijk, waardoor de huid er steviger en egaler uit gaat zien.


Plan uw afspraak

Microneedling verminderd specifieke lijntjes in het gezicht zoals een fronsrimpel, fijne lijntjes rondom de ogen, neuslippenplooi en rimpels op de wangen.

Oude cellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe, “betere” cellen worden sneller aangemaakt. De hoornlaag wordt weer normaal zoals deze hoort te zijn, waardoor verstoppingen geen kans hebben.
Door dit effect is er een betere en diepere product opnam waardoor de producten beter en sneller de huid in rekken.
Tevens werkt  de microneedling behandeling bij het verminderen van overmatig pigment (hyperpigmentatie) zoals; zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes. Kortom, de huidteint wordt egaler en uw stimulatieproces krijgt een boost!

Om het gewenste resultaat te bereiken is een kuur aangeraden. Boek een kuur van 3 microneedling behandelingen gedurende 1 keer per maand voor €249,95. 

Mogelijkheden van microneedling

Microneedling verminderd specifieke lijntjes in het gezicht zoals een fronsrimpel, fijne lijntjes rondom de ogen, neuslippenplooi en rimpels op de wangen. Daarnaast kan het ook zorgen voor: 

  • Verfijnen van de poriestructuur
  • Acne littekens herstellen
  • Opvullen van uw gehele gezichtsvolume
  • Liften van kaakcontour en jukbeenderen
  • Optimale hydratatie
  • Verminderen van striae/littekens/pigmentvlekken

€89,95

Belangrijk om te weten

Er wordt niet behandeld bij: geïrriteerde huid, huidinfectie of schimmelinfectie, actieve acne, actieve rosacea (herkenbaar aan de rode bultjes), eczeemplekken, Psoriasis (i.v.m. Koebner Syndroom, een uitbraak van Psoriasis na huidbeschadiging), actinische Keratosen (droge, ruwe plekjes door zonneschade), (huid)kanker (ook in remissie), open wonden of zweren (ook koortslip), klanten met bloedstollingsproblemen, verheven wratten en moedervlekken moeten ontzien worden, diabetes. Klanten die geïnfecteerd zijn met het HIV-virus wordt de behandeling afgeraden. Bij gebruik van immuunsysteem onderdrukkende medicijnen, vraag om akkoord bij de (huis)arts. Klanten die (erg) vatbaar zijn voor het koortslip virus, wordt aangeraden om een aantal dagen voor de behandeling preventief te smeren met een koortslipvirus-remmende crème (Zovirax).  Dit vermindert het risico op een uitbraak voor en na de behandeling.  

De resultaten worden sneller behaald in kuurverband én met de juiste thuiszorg producten (te koop in de salon). 

Indien u kiest voor een kuur van 3 maanden, betaald u de helft in de salon wanneer u komt voor eerste behandeling. De andere helft bij uw laatste behandeling. Uiteraard kunt u later nog kiezen om nog een kuur van 3 te nemen. 

Indien u kiest voor een kuur van 6 maanden, betaald u de helft in de salon wanneer u komt voor de eerste behandeling. U krijgt dan een exclusief verzorgingsserum mee. De andere helft betaald u als u komt voor de 4e behandeling.

Collageen blijft ongeveer 1/2 jaar in de huid zitten, het is daarom ook aan te raden om na de kuur de behandeling (in overleg en op huidtype) eens in de zoveel tijd te herhalen.

De behandeling kunt u voelen, maar het wordt niet zo zeer als echt pijnlijk ervaren. Vind u het toch spannend? Vraag dan een verdovingscrème aan bij uw huisarts. 

De behandeling wordt niet vergoed door zorgverzekeraars

Na de behandeling is het belangrijk dat u GEEN producten op de huid aanbrengt. Geen crèmes, oliën, vermijdt ook zeep. Absoluut geen make-up en probeer er niet aan te zitten. De reactie die we willen zien tijdens de behandeling is dat uw huid roze tot roodachtig kleurt zodat de doorbloeding goed op gang komt. Tijdens de behandeling wordt er dan ook hygiënisch gewerkt met handschoenen en worden alle producten gedesinfecteerd. Uw vingers, potjes en producten kunnen ook bacteriën bevatten en omdat de huid kwetsbaar is verspreid dit snel. Houdt u dan ook rekening mee met het plannen van uw afspraak dat uw huid rood wordt. Plan dit goed uit met vrije dagen en niet voor u een feestje heeft.

 

Schoonheidssalon en microneedling

Neem contact met ons op

4 + 2 =