fbpx

Pedicure 

Wij zijn gespecialiseerd in zowel medische als cosmetische behandelingen voor mensen met of zonder specifieke voetproblemen.

Pedicure Basis

Laat uw teennagels verzorgen! Dit wordt met grote zorg uitgevoerd door een gediplomeerd pedicure.

Pedicure Deluxe

Om uw pedicure behandeling compleet te maken is het lakken van uw teennagels inbegrepen bij pedicure deluxe.

Deelbehandelingen

Verhelp problemen zoals schimmel- of kalknagels. Wij verzorgen uw voeten met de grootst mogelijke aandacht.

Gediplomeerde pedicure: wellness en behandelingen

Bij Beauty Center L’Unique werken we uitsluitend met gediplomeerde en gecertificeerde specialisten. Wij zorgen er in de salon voor dat u kunt rekenen op vakkundige behandelingen, we gaan voor niets minder dan het beste. Dat geldt zowel voor de luxe pedicure als voor de andere behandelingen, die u bij ons gewoon onder één dak vindt. Combineer de behandeling voor uw voeten bijvoorbeeld met een bezoek aan onze schoonheidssalon, nagelstudio, kapsalon of massagesalon.

We zijn gespecialiseerd in zowel medische als cosmetische behandelingen voor uw voeten:

Medisch pedicure

Last van een schimmel- of kalknagel, eksterogen, pijnlijke voeten of probleemvoeten? Geen zorgen, wij zorgen voor de behandeling die uw voeten nodig hebben. Een professionele pedicure met de beste producten en oplossingen. Wij horen graag welke klachten u ervaart, bijvoorbeeld als u last heeft van een ingegroeide teennagel die we met een beugel netjes kunnen herstellen.

Cosmetisch pedicure

Heerlijke voetverzorging om ontspannen van te genieten. Een weldaad voor uw voeten, dankzij een voetscrub, een voetbad en een luxe voetmasker. Geniet van een massage van uw onderbenen en voeten en laat uw teennagels lakken met onze hoogwaardige gellak die tot wel 6 weken mooi blijft. Ideaal voor de vakantie en in de zomermaanden.

Benieuwd naar de verschillende behandelingen en mogelijkheden? Neem contact met ons op of maak meteen een afspraak. We horen graag van u hoe we u in de watten kunnen leggen of welke voetklachten u ervaart.

Alessandro: luxe pedicure-behandelingen

Of u nu last heeft van eelt op de voeten of een schimmel- of kalknagel heeft opgelopen, wij behandelen altijd met professionele producten.  Daarom werken we met Alessandro, hét merk op het gebied van professionele nagel-, hand en voetverzorging.

Het is hét merk op het gebied van nagel-, hand- en voetverzorging in professionele salons. Onze gediplomeerde pedicures vertellen u graag meer over de diverse heerlijke producten, net als de andere scrubs en crèmes waarmee we uw voeten verwennen. Dé keuze voor een fijne cosmetische behandeling, om u van top tot teen in de watten te kunnen leggen.

Tip: wilt u ook thuis gebruik maken van de hoogwaardige producten van Alessandro? We adviseren u graag wat u daarvoor nodig heeft. De ideale aanvulling op de behandelingen bij ons in de salon, zodat u uw voeten ook thuis de aandacht kunt geven die ze verdienen.

Wij helpen u klachten te voorkomen en eventuele problemen die u ervaart te verhelpen en op de juiste manier te behandelen, zodat u daar geen last meer van zal hebben.

Pedicure in de winter: goede zorg voor uw voeten

Het perfecte moment voor een pedicure? Veel mensen denken in de zomermaanden aan de verzorging van hun voeten, bijvoorbeeld als ze op vakantie gaan. Aan de andere kant vragen de voeten juist in de wintermaanden om meer verzorging, omdat ze dan veel te verduren krijgen. De kou en droge lucht hebben hun invloed, net als de veelal dichte schoenen die we haast onafgebroken dragen. Juist tijdens de wintermaanden zorgen we er bij ons in de salon en met de producten voor thuis voor dat u uw voeten op de juiste manier kunt (laten) verzorgen.

Bij ons in de salon kunt u zowel tijdens de winter- als de zomermaanden rekenen op heerlijke cosmetische behandelingen, net als vakkundige medische behandelingen voor uw voeten. Wij voorkomen en verhelpen voetproblemen, en zorgen voor ontspannende wellness-behandelingen om uw voeten heerlijk te verwennen.

Onze apparatuur en instrumenten worden na iedere behandeling professioneel gereinigd en gedesinfecteerd. Zo kunt u rekenen op hygiëne van het hoogste niveau in onze pedicuresalon in Apeldoorn. We werken uitsluitend met gediplomeerde pedicures die eelt kunnen verwijderen, uw nagels kunnen lakken en meer hardnekkige medische problemen voor u kunnen oplossen. Last van pijnlijke voeten of probleemvoeten? Zowel tijdens de wintermaanden als in het voorjaar, de zomer en het najaar bent u bij ons in de salon aan het juiste adres.

Pedicure-salon in Apeldoorn: gratis parkeren en rolstoelvriendelijk

Laat uw teennagels verzorgen of geniet van een luxe pedicure. Bij ons in de salon in Apeldoorn beschikken we over alles om u uitgebreid te kunnen verwennen en vakkundig te behandelen. Alleen of tijdens de duo-behandelingen, net als in de schoonheidssalon, de kapsalon, nagelstudio en de massagesalon. Allemaal onder één dak, zodat u zich volledig in de watten kunt laten leggen.

Uiteraard kunt u voor de deur gewoon gratis parkeren en is onze salon volledig rolstoelvriendelijk. Wij creëren de ideale omgeving om uw voeten uitgebreid te laten behandelen en meteen uw nagels te laten doen of een schoonheidsbehandeling te ondergaan. Een dagje uit of een specifieke behandeling voor uw voeten: onze pedicures en andere gediplomeerde medewerkers staan graag voor u klaar.

Verzorgde voeten door pedicure

Verzorgde voeten

Pedicure producten

Alessandro Pedi Med

Pedix Feet

Pedix Feet

Pedicure producten

Alessandro prodcuten

Pedicure-salon Apeldoorn

Heeft u specifieke vragen voor onze pedicure in Apeldoorn of wilt u een afspraak maken om u een dag lang van top tot teen te laten verwennen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. Of we maken meteen een afspraak, waarbij we u uiteraard zullen uitleggen hoe u voor de deur kunt parkeren en hoe wij er met een kopje koffie of thee meteen voor zorgen dat u zich thuis zal voelen.Laat een bericht achter

Heeft u vragen of opmerkingen over bijvoorbeeld L’Unique of een van onze behandelingen, stel deze gerust!

13 + 8 =