fbpx

Permanente make-up 

Wilt u er altijd goed uitzien op een natuurlijke manier? Wij zijn gespecialiseerd in permanente make-up (PMU): het laten zetten van wenkbrauwen en eyeliner. Dankzij onze deskundigheid, bent u gegarandeerd van een prachtig resultaat.

Eyeliner

Laat uw ogen spreken met permanente make-up eyeliner.  

Wenkbrauwen

De perfecte vorm en kleur wenkbrauw met permanente make-up.

Gecertificeerd

PMU Apeldoorn

Vergeet uitgelopen make-up, ongelijke wenkbrauwen of een ‘kaal’ gezicht. Permanente make-up is er voor iedereen die er altijd goed uit wilt zien op een natuurlijke manier. Of u nu kiest voor vollere wenkbrauwen met de hairstroke techniek of een mooie oogopslag dankzij een permanente eyeliner, bij Beauty Center L’Unique in Apeldoorn bent u aan het juiste adres.

De populariteit van semi permanente make-up is niet meer te stuiten. Niet zo verwonderlijk, want dankzij de huidige technieken ziet het eindresultaat er veel natuurlijker uit. Bovendien scheelt het veel tijd, komt u altijd ‘opgemaakt’ uit bed en – misschien nog wel veel belangrijker – tekortkomingen kunnen makkelijk gecorrigeerd worden. Permanente make-up of micropigmentatie is geschikt voor zowel mannen als voor vrouwen van elke leeftijd.

Altijd verzorgd dankzij PMU

Permanente make-up (PMU) is niet zo permanent als u zou denken en zeker niet onnatuurlijk! Dankzij de nieuwste technieken die onze PMU-specialisten beheersen ziet u er elke moment van de dag stralend en verzorgd uit. De (semi) permanente make-up accentueert uw natuurlijke schoonheid en minimaliseert imperfecties. De pigmenten die bij de behandelingen worden gebruikt bevatten hoogwaardige grondstoffen en zuivere bestanddelen. Veel van onze klanten die dankzij een gevoelige huid niet tegen reguliere make-up kunnen, kiezen voor onze permanente make-upbehandelingen. Omdat de pigmenten geen zware metalen bevatten, blijven ze dus eigenlijk niet permanent in de huid zitten. Afhankelijk van uw huidtype, de PH-waarde van uw huid en de natuurlijke celvernieuwing, blijft het resultaat 2 tot 5 jaar zitten.

Hairstroke of 3D wenkbrauwen

Gestylde en vollere wenkbrauwen geven uw gezicht een uitgesproken look. Niet iedereen is echter gezegend met zulke wenkbrauwen. Onze specialisten kunnen dunne of onregelmatige haargroei, eventuele littekens in de wenkbrauw of andere imperfecties eenvoudig verhelpen. Tijdens de PMU wenkbrauw behandeling wordt dankzij passie, techniek en ervaring de perfecte wenkbrauw gecreëerd. Op het gebied van wenkbrauwstyling zijn er verschillende technieken mogelijk, maar de meest toegepaste techniek voor vollere wenkbrauwen is hairstroke.

PMU Apeldoorn
PMU Apeldoorn

Eyeliner laten zetten?

Ogen zijn de spiegels van de ziel wordt wel eens gezegd. Een permanente eyeliner laten zetten kan uw ogen dan ook echt laten spreken. Dit kan subtiel door de pigmentatie tussen de wimperhaartjes aan te brengen, maar een duotone eyeliner voor een sprekender effect kan ook. Dit kan zowel op het onder- als het bovenooglid. Er is veel variatie in kleur, dikte en lengte mogelijk. Onze specialisten brengen tijdens het intake gesprek uw wensen in kaart en stemmen daar de behandeling op af.

PMU Wenkbrauwen

PMU wenkbrauwen

Hieronder ziet u de prijzen voor onze permanente make-up behandelingen voor de wenkbrauwen. Wij bieden kosteloos een intakegesprek waar wij u adviseren.

Bij het inplannen van een afspraak vragen wij een aanbetaling van 50%. 

Shadow/powderbrow/ombré
Inclusief 2 nabehandelingen
€ 425

Wenkbrauwen Hairstroke
Inclusief 2 nabehandeingen
€ 425

Correctie wenkbrauwen
Indien ergens anders gezet
Vanafprijs: € 180

Wenkbrauwen bijwerken
Na 2 jaar
€ 180 

PMU Eyeliner Apeldoorn

PMU eyeliner

Hieronder ziet u de prijzen voor onze permanente make-up behandelingen voor de eyeliner.

Ook hier geldt dat wij u gratis adviseren en een aanbetaling vragen van 50% in verband met het reserveren.

Eyeliner Infralash boven small
Alleen tussen de wimpers, incl. 1 nabehandeling
€ 280

Eyeliner large/breed boven
Incl. 2 nabehandelingen
€ 399

Eyeliner Infralash nieuw boven en onder
Incl. 1 nabehandeling
€ 360

Eyeliner onder nieuw
Incl. 1 nabehandeling
€ 229

PMU voor iedereen!

Permanente make-up is er voor iedereen die er altijd verzorgd uit wil zien of een correctie nodig heeft, voor mensen met een allergie voor gewone make-up, voor sporters, mensen met weinig tijd, kortom permanente make-up is er voor jong en oud, man of vrouw!

Bij Beauty Center L’Unique wordt uitsluitend gewerkt met gediplomeerde PMU-specialisten, die op de hoogte zijn van de laatste trends en alle technieken beheersen. Ons instituut beschikt over een ruim eigen parkeerterrein waar u gratis uw auto kunt parkeren.

Permanente make-up laten zetten in Apeldoorn

Eyeliner (boven en onder)

PMU: Hairstroke techniek

Hairstroke techniek

PMU: Ombre techniek

Ombre techniek

Permanente make-up Apeldoorn

Gediplomeerd PMU specialist

PMU Apeldoorn

Bent u benieuwd wat permanente make-up voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Uiteraard bent u ook van harte welkom in ons beauty center. Onder het genot van een vers kopje koffie of thee vertellen we u graag meer over ons all-in-one concept. En wanneer u met de auto komt, kunt u gratis parkeren op ons ruimte parkeerterrein.Laat een bericht achter

Heeft u vragen of opmerkingen over bijvoorbeeld L’Unique of een van onze behandelingen, stel deze gerust!

2 + 14 =